Over dit project

Volledige custom UI/UX design met Lottie animaties

OnFire is een “onboarding” app om nieuwe medewerkers een goede start te geven. Blauwwwdruk heeft het nieuwe design en de technische realisatie van deze OnePager verzorgd. Naast het design voor de website bestond de opdracht uit een logo design, het toevoegen van flitsende Lottie animaties en meerdere microtransities, waardoor het geheel modern en fris oogt.

De opdracht

OnFire is onderdeel van BrightAlley. De nieuwe landingspage moest laten zien dat Bright Alley alle expertise in huis heeft om didactisch juiste en aantrekkelijke inhoud te ontwikkelen. De principes van (micro) leren verzekeren dat onboarden van nieuwe medewerkers plezierig en leerzaam is. Blauwwwdruk kreeg de opdracht om de complete look en feel van de landingspage te ontwerpen, inclusief huisstijl en logo. Het geheel moest de bezoeker uitdagen tot actie om zich in te schrijven, waardoor er een focus lag op het maken van opvallende call to action buttons en animaties die de aandacht trekken.

Onze aanpak

Samen met de opdrachtgever is er gekeken naar het marketing materiaal dat er al voorhanden was. Op basis hiervan hebben onze designers een nieuwe huisstijl, logo en landing page ontwikkeld die in lijn lag met de wensen van BrightAlley.

 

BrightAlley heeft met het hele verantwoordelijke team feedback geleverd via de tools die Blauwwwdruk hiervoor ter beschikking heeft gesteld. Hierdoor hield iedereen overzicht over de takenlijst en verliep de communicatie vlot en vlekkeloos.

Het resultaat

Na enkele iteraties en revisie rondes lag er een strak en vernieuwend ontwerp, vol met vloeiende animaties die aantrekkelijk zijn voor de gebruiker en de aandacht verplaatsen naar de call to actions op de website.

Iteraties
0
Issues solved
0
Lottie animaties
0
Jasper Leunk
Jasper Leunk
Head of Strategy BrightAlley
Lees verder
Voor een website voor een propositie van onze organisatie wilden we graag extern dit beleggen. Normaal doen we dit soort dingen zelf tussendoor, maar daar was nu geen ruimte voor. Door datzelfde ruimtegebrek hebben we als klant zijnde Blauwwwdruk niet ideaal kunnen briefen. Niet getreurd: ze pakten het super op, namen initiatief, verwerkten onze feedback en wisten soepel een mooie vloeiende website neer te zetten. Na overdracht hebben we zelf in het CMS teksten en afbeeldingen gefinetuned zoals vooraf afgesproken. Ik zou ze zo weer inzetten voor een volgende website. Dank voor het ontzorgen!
Logo ABN AMRO
csg logo dark
Centrum Seksueel Geweld
Logo Greenberry paars
cropped soliede logo RGB 1 1
Logo
bright alley bedrijfslogo e1635431480305
Klein Media logo
Logo fundeals
Forty logo e1635431666699
Logo bnbbeheerder

Wat onze klanten over ons zeggen

Juriijn Olie
Juriijn Olie
Directeur soliede.nl
Lees verder
"Wij maken al enige tijd met veel tevredenheid gebruik van het onderhoud- en supportpakket van Blauwwwdruk. Ik vind het zeer prettig dat zij onze website up-to-date houden en dat we maandelijks een statusupdate van Blauwwwdruk ontvangen. Ik hoef me nergens zorgen over te maken, omdat ik weet dat mijn website in goede handen is."
Muriel Homburger
Muriel Homburger
Eigenaar murielmakelaardij.nl
Lees verder
"Ik ben superblij met mijn nieuwe Webpagina van Blauwwwdruk, ze zijn helder, duidelijk, snelle communicatie, komen met goede ideeën en oplossingen. Echt een aanrader! groetjes Murielmakelaardij.nl"
Joost van Donk
Joost van Donk
Eigenaar meubelwerf.nl
Lees verder
"De mannen van Blauwwwdruk hebben een compleet nieuwe website voor mij gemaakt. Samen hebben we nagedacht over een ontwerp en gedurende het gehele proces ben ik meegenomen in welke stappen er werden genomen en waar we in het proces zitten. Er was altijd ruimte voor vragen waar met veel geduld een duidelijk antwoord op werd gegeven. Erg blij met het resultaat! Bedankt!"
Ellen de Ruiter
Ellen de Ruiter
Communicatieadviseur voor Centrum Seksueel Geweld
Lees verder
"Ik ben heel blij met de mannen van Blauwwwdruk. Ze denken met je mee, zijn fijn én vlot in het contact en verhelpen problemen in een handomdraai. Kortom: heel prettig om mee samen te werken."
Paul Verschoor
Eigenaar Fundeals
Lees verder
"Ik ben heel blij met de mannen van Blauwwwdruk. Ze denken met je mee, zijn fijn én vlot in het contact en verhelpen problemen in een handomdraai. Kortom: heel prettig om mee samen te werken."
Jasper Leunk
Jasper Leunk
Head of Strategy BrightAlley
Lees verder
"Ze pakten het super op, namen initiatief, verwerkten onze feedback en wisten soepel een mooie vloeiende website neer te zetten. Na overdracht hebben we zelf in het CMS teksten en afbeeldingen gefinetuned zoals vooraf afgesproken. Ik zou ze zo weer inzetten voor een volgende website. Dank voor het ontzorgen!"
Bas van Bokhorst
Bas van Bokhorst
Head of Account - Greenberry
Lees verder
"Blauwwwdruk is al jaren een betrouwbare, snelle en professionele partner met een gezond vleugje humor en relativeringsvermogen. Absolute aanrader voor digitale (wordpress) producties."
Rosa Hendrikx
Rosa Hendrikx
User Experience Designer - Forty
Lees verder
"Super fijne samenwerking gehad! Er is veel ruimte voor feedback, makkelijk en snel schakelen en het resultaat is top!"
Maarten Pijpers
Maarten Pijpers
Eigenaar Uitblinkend
Lees verder
"Blauwwwdruk is een fijne partner die weet waar ze het over hebben. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking."