Clubheart

Clubheart laptop screen

Clubheart. is een liefdadigheidsproject waarvoor Blauwwwdruk zowel de technische realisatie als het visueel ontwerp van de website inclusief webshop heeft verzorgd. Clubheart ondersteunt (sport)verenigingen met een financiele bijdrage tijdens de Coronacrisis, door middel van verkoop van merchandise, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de verenigingen. Blauwwwdruk heeft dit project binnen twee weken opgeleverd.

Muriel Makelaardij

Muriel Makelaardij laptop screen

Onlangs hebben wij de nieuwe website opgeleverd voor Muriel Makelaardij. Blauwwwdruk heeft in samenwerking met JeejCreative en MoreThanWrds het complete traject begeleid, compleet met huisstijl en branding.

Centrum Seksueel Geweld

Centrum Seksueel Geweld laptop screen

Wij hebben, in samenwerking met Greenberry, de website voor Centrum Seksueel Geweld een volledig nieuwe look en feel gegeven. Het resultaat is een overzichtelijk platform, waarop slachtoffers sneller naar de juiste hulp worden geleidt.

Soliede Opleidingen

Soliede Opleidingen laptop screen

Vernieuwde website opgeleverd voor Soliede Opleidingen. Hierbij heeft Blauwwwdruk de volledige restyling en bouw van de website inclusief nieuwe webshop voor haar rekening genomen. Soliede verzorgt onder andere BHV cursussen en trainingen voor bedrijven.

GOODHUNT.

GOODHUNT. laptop screen

GOODHUNT. is een project in samenwerking met HUNT.Amsterdam, waarvoor Blauwwwdruk de technische realisatie van de volledige website en webshop heeft verzorgd, op basis van door HUNT. aangeleverd visueel ontwerp en content. HUNT. is een gerenommeerd Brand Performance Agency uit Amsterdam. GOODHUNT. is een initiatief dat goede doelen in staat stelt om zowel bekendheid te verwerven...

ABN AMRO – De Club van Morgen

ABN AMRO – De Club van Morgen laptop screen

De Club van Morgen is een initiatief van ABN AMRO dat Blauwwwdruk in samenwerking met Brand Performance Agency HUNT.Amsterdam heeft gerealiseerd. De opdracht bestond uit een contactpagina waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Blauwwwdruk verzorgde de technische realisatie van dit project, op basis van door HUNT aangeleverde content en design.

Nespresso Showcase

Nespresso Showcase laptop screen

Blauwwwdruk heeft de technische realisatie van deze showcasepagina voor online marketingbureau Greenberry verzorgd. Deze opdracht bestond uit een campagne voor het ontwikkelen van een nieuwe Brand Identity voor Nespresso. Greenberry ontwikkelde hiervoor de content en het design. Greenberry is een digital marketingbureau uit Utrecht bekend van de Emerce100 beste e-business bedrijven van 2019.

Greenberry

Greenberry laptop screen

De opdracht betreft een “interne” landingspagina voor Greenberry. Greenberry houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende digitale producten, services en campagnes voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Zilveren Kruis, KRO NCRV & Centraal Beheer. Het doel is om SEO waarde op te bouwen met uiteindelijk zo'n 40 pagina's die gaan over diverse onderwerpen, zoals...

Sport Zonveilig

Sport Zonveilig laptop screen

Sport Zonveilig is een project dat is ontwikkeld in samenwerking met Brand Performance Agency HUNT.Amsterdam. Blauwwwdruk heeft de technische realisatie van het project verzorgd aan de hand van een door HUNT. aangeleverd ontwerp. Sport ZonVeilig is gestart vanuit onder andere een donatie van Stichting Het Champagnediner en partner NIVEA SUN om insmeren tegen de zon...

Intermediair Showcase

Intermediair Showcase laptop screen

De opdracht betreft een showcasepagina voor online marketingbureau Greenberry naar aanleiding van een Brand Identity project dat zij hebben uitgevoerd in opdracht van Intermediair. Blauwwwdruk heeft de technische realisatie van de complete pagina voor haar rekening genomen aan de hand van een door Greenberry aangeleverd design. Greenberry ontwerpt en ontwikkelt vernieuwende digitale producten, services en...

Brandpunt+ Showcase

Brandpunt+ Showcase laptop screen

De opdracht betreft een showcasepagina voor online marketingbureau Greenberry naar aanleiding van een Brand Identity project dat zij hebben uitgevoerd in opdracht van Brandpunt+. Greenberry houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende digitale producten, services en campagnes voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Zilveren Kruis, KRO NCRV & Centraal Beheer.

ExpertBoard

ExpertBoard laptop screen

HUNT. Amsterdam heeft voor ExpertBoard een design gemaakt voor een landingspagina. Deze is ontwikkeld als full responsive en cross browser single page. Het design was hierbij leading. Blauwwwdruk heeft de landingspagina ontwikkeld, met het design van HUNT. Amsterdam.

Blixtar

Blixtar laptop screen

Blixtar is een webshop voor lichtgewicht elektrische voertuigen (LEVs). De webshop is gebouwd in Wordpress en maakt gebruik van de Woocommerce plugin. Het geheel maakt een frisse en fruitige indruk, net zoals de producten die worden aangeboden in webshop. Neem ook eens een kijkje als je interesse hebt in innovatieve voertuigen.

Rianne van Tuijl

Rianne van Tuijl laptop screen

Rianne van Tuijl is psycholoog en werkzaam vanuit Santiago in Chili. Zij helpt mensen hun dromen en potentie te realiseren in hun (bedrijfs)leven. Blauwwwdruk heeft voor Rianne de eerste en tweede versie van de website van begin tot eind ontwikkeld. Dit was een mooi process van business idee/concept naar daadwerkelijke uitvoering en live website.

Tripster Magazine

Tripster Magazine laptop screen

Als reisfotograaf reist Petra de wereld rond voor verschillende opdrachtgevers. En nu is er Tripster. Hier deelt zij haar reiservaringen en neemt ze je mee naar exotische landen en interessante steden. Ben je een reisfanaat, kijk dan even op de website en raak geïnspireerd door de prachtige foto’s.

Maartje PR

Maartje PR laptop screen

Maartje PR is een authentiek Amsterdams Public Relations Agency in de mode-, beauty- en lifestyle-industrie en gespecialiseerd in start-ups. Zoals je al kunt raden wordt Maartje PR vertegenwoordigd door Maartje. Zij doet dit op sterke en eigen wijze en met een persoonlijke en gepassioneerde aanpak. Creativiteit staat voorop. Dit gecombineerd met een gezonde dosis realisme...

House of Pose

House of Pose laptop screen

House of POSE is een creatief en digitaal fashion house. Gerund door gepassioneerde influencers die de unieke boodschap creëren en verspreiden voor het perfecte publiek.

BnBBeheerder

BnBBeheerder laptop screen

Website gebouwd voor een zogenaamd "sleutelbedrijf" in Amsterdam. De frontpage is een long page ontwerp met een header image, waar een samenvatting terug te vinden is van de verschillende andere pagina's. Bovenaan de pagina een sticky menu, geheel volgens de laatste trends.

×

Welkom in de Blauwwwdruk chat!

Klik op een van onderstaande namen om een WhatsApp bericht te sturen, of stuur een email naar info@www.blauwwwdruk.nl

× Kan ik je helpen?