Emma van der Woude

Blauwwwdruk heeft een portfolio website met Woocommerce webshop gemaakt voor Emma van der Woude, een jonge kunstenares die haar werken online wil kunnen laten zien en verkopen. De opdracht was om een “minimalistisch” design uit te werken tot een werkende website op basis van haar eigen werken. Simpel en doeltreffend.

Yourhomemanager

Your Home Manager is een vastgoedbeheer platform waar je terecht kunt van “Low key” tot “Spoil me and my Home” en alles wat daar tussenin zit. Blauwwwdruk heeft voor deze website het volledige design, en de bouw verzorgd. Daarnaast zorgen wij voor het dagelijks onderhoud, zodat de site snel en veilig blijft.

OnFire

OnFire is een “onboarding” app om nieuwe medewerkers een goede start te geven. Blauwwwdruk heeft het nieuwe design en de technische realisatie van deze OnePager verzorgd. Naast het design voor de website bestond de opdracht uit een logo design, het toevoegen van flitsende Lottie animaties en meerdere microtransities, waardoor het geheel modern en fris oogt.

Meubelwerf


Meubelwerf biedt dagbesteding aan voor mensen die ondanks een belemmering wel aan de slag willen. Blauwwwdruk heeft zowel het nieuwe design, als de technische realisatie van de website inclusief webshop verzorgd. Blauwwwdruk heeft in opdracht van Meubelwerf een volledig nieuwe “look en feel” gerealiseerd en het project binnen circa een maand opgeleverd.

Look up in the Sky

In samenwerking met CrowdMedia hebben wij een speciale landingpage, volledig geoptimaliseerd voor mobile, gebouwd voor van Vuuren. Een kort lopende marketing campagne met een teaser en een product introductie, volledig custom gebouwd in enkel HTML, CSS en Javascript. 

Het resultaat is een website die laadt in onder een halve seconde! En natuurlijk een uiterst tevreden opdrachtgever.

Clubheart

Clubheart. is een liefdadigheidsproject waarvoor Blauwwwdruk zowel de technische realisatie als het visueel ontwerp van de website inclusief webshop heeft verzorgd. Clubheart ondersteunt (sport)verenigingen met een financiele bijdrage tijdens de Coronacrisis, door middel van verkoop van merchandise, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de verenigingen. Blauwwwdruk heeft dit project binnen twee weken opgeleverd.

Muriel Makelaardij

Onlangs hebben wij de nieuwe website opgeleverd voor Muriel Makelaardij. Blauwwwdruk heeft in samenwerking met JeejCreative en MoreThanWrds het complete traject begeleid, compleet met huisstijl en branding.

Centrum Seksueel Geweld

Wij hebben, in samenwerking met Greenberry, de website voor Centrum Seksueel Geweld een volledig nieuwe look en feel gegeven. Het resultaat is een overzichtelijk platform, waarop slachtoffers sneller naar de juiste hulp worden geleidt.

Soliede Opleidingen

Vernieuwde website opgeleverd voor Soliede Opleidingen. Hierbij heeft Blauwwwdruk de volledige restyling en bouw van de website inclusief nieuwe webshop voor haar rekening genomen. Soliede verzorgt onder andere BHV cursussen en trainingen voor bedrijven.

GOODHUNT.

GOODHUNT. is een project in samenwerking met HUNT.Amsterdam, waarvoor Blauwwwdruk de technische realisatie van de volledige website en webshop heeft verzorgd, op basis van door HUNT. aangeleverd visueel ontwerp en content. HUNT. is een gerenommeerd Brand Performance Agency uit Amsterdam.

GOODHUNT. is een initiatief dat goede doelen in staat stelt om zowel bekendheid te verwerven als donaties te verkrijgen. Het eerste goede doel waarvoor GOODHUNT. zich heeft ingespannen, is de LINDA.foundation.

ABN AMRO – De Club van Morgen

De Club van Morgen is een initiatief van ABN AMRO dat Blauwwwdruk in samenwerking met Brand Performance Agency HUNT.Amsterdam heeft gerealiseerd. De opdracht bestond uit een contactpagina waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden.

Blauwwwdruk verzorgde de technische realisatie van dit project, op basis van door HUNT aangeleverde content en design.

Nespresso Showcase

Blauwwwdruk heeft de technische realisatie van deze showcasepagina voor online marketingbureau Greenberry verzorgd. Deze opdracht bestond uit een campagne voor het ontwikkelen van een nieuwe Brand Identity voor Nespresso. Greenberry ontwikkelde hiervoor de content en het design.

Greenberry is een digital marketingbureau uit Utrecht bekend van de Emerce100 beste e-business bedrijven van 2019.

Greenberry

De opdracht betreft een “interne” landingspagina voor Greenberry. Greenberry houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende digitale producten, services en campagnes voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Zilveren Kruis, KRO NCRV & Centraal Beheer.

Het doel is om SEO waarde op te bouwen met uiteindelijk zo’n 40 pagina’s die gaan over diverse onderwerpen, zoals ‘contentmarketing’ of ‘infographics’.

Sport Zonveilig

Sport Zonveilig is een project dat is ontwikkeld in samenwerking met Brand Performance Agency HUNT.Amsterdam. Blauwwwdruk heeft de technische realisatie van het project verzorgd aan de hand van een door HUNT. aangeleverd ontwerp.

Sport ZonVeilig is gestart vanuit onder andere een donatie van Stichting Het Champagnediner en partner NIVEA SUN om insmeren tegen de zon tijdens het sporten te promoten.

Intermediair Showcase

De opdracht betreft een showcasepagina voor online marketingbureau Greenberry naar aanleiding van een Brand Identity project dat zij hebben uitgevoerd in opdracht van Intermediair. Blauwwwdruk heeft de technische realisatie van de complete pagina voor haar rekening genomen aan de hand van een door Greenberry aangeleverd design.

Greenberry ontwerpt en ontwikkelt vernieuwende digitale producten, services en campagnes voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Zilveren Kruis, KRO NCRV & Centraal Beheer.

Brandpunt+ Showcase


De opdracht betreft een showcasepagina voor online marketingbureau Greenberry naar aanleiding van een Brand Identity project dat zij hebben uitgevoerd in opdracht van Brandpunt+. Greenberry houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van vernieuwende digitale producten, services en campagnes voor opdrachtgevers zoals Nespresso, Zilveren Kruis, KRO NCRV & Centraal Beheer.

ExpertBoard

HUNT. Amsterdam heeft voor ExpertBoard een design gemaakt voor een landingspagina. Deze is ontwikkeld als full responsive en cross browser single page. Het design was hierbij leading. Blauwwwdruk heeft de landingspagina ontwikkeld, met het design van HUNT. Amsterdam.

Blixtar

Blixtar is een webshop voor lichtgewicht elektrische voertuigen (LEVs). De webshop is gebouwd in WordPress en maakt gebruik van de Woocommerce plugin. Het geheel maakt een frisse en fruitige indruk, net zoals de producten die worden aangeboden in webshop. Neem ook eens een kijkje als je interesse hebt in innovatieve voertuigen.

 

Rianne van Tuijl

Rianne van Tuijl is psycholoog en werkzaam vanuit Santiago in Chili. Zij helpt mensen hun dromen en potentie te realiseren in hun (bedrijfs)leven. Blauwwwdruk heeft voor Rianne de eerste en tweede versie van de website van begin tot eind ontwikkeld. Dit was een mooi process van business idee/concept naar daadwerkelijke uitvoering en live website.

Tripster Magazine

Als reisfotograaf reist Petra de wereld rond voor verschillende opdrachtgevers. En nu is er Tripster. Hier deelt zij haar reiservaringen en neemt ze je mee naar exotische landen en interessante steden. Ben je een reisfanaat, kijk dan even op de website en raak geïnspireerd door de prachtige foto’s.

Maartje PR

Maartje PR is een authentiek Amsterdams Public Relations Agency in de mode-, beauty- en lifestyle-industrie en gespecialiseerd in start-ups. Zoals je al kunt raden wordt Maartje PR vertegenwoordigd door Maartje. Zij doet dit op sterke en eigen wijze en met een persoonlijke en gepassioneerde aanpak. Creativiteit staat voorop. Dit gecombineerd met een gezonde dosis realisme resulteert in een persoonlijk plan voor elk merk.

House of Pose

House of POSE is een creatief en digitaal fashion house. Gerund door gepassioneerde influencers die de unieke boodschap creëren en verspreiden voor het perfecte publiek.

BnBBeheerder

Website gebouwd voor een zogenaamd “sleutelbedrijf” in Amsterdam. De frontpage is een long page ontwerp met een header image, waar een samenvatting terug te vinden is van de verschillende andere pagina’s. Bovenaan de pagina een sticky menu, geheel volgens de laatste trends.