WordPress websites

Een WordPress website laten maken?

We geloven dat je met plezier, betrokkenheid, transparantie en een goede dosis creativiteit, uitzonderlijke dingen kan bereiken. Of je nu een nieuwe WordPress website, een WooCommerce webshop, of je huidige website in een nieuw jasje wilt steken, wij helpen je graag.

Niet alleen bouwen we professionele WordPress websites, maar we kunnen het hele traject van idee, naar design, bouw en uiteindelijke oplevering en inrichting van de website voor je begeleiden en uitvoeren. Daarnaast is onze werkwijze zo ingericht dat je altijd nauw betrokken blijft bij de ontwikkeling van jouw website. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Wordpress website van Greenberry Videomarketing

Ik ben superblij met mijn nieuwe Webpagina van Blauwwwdruk, ze zijn helder, duidelijk, snelle communicatie, komen met goede ideeën en oplossingen. Echt een aanrader! groetjes Murielmakelaardij.nl

Muriel Homburger

Muriël Makelaardij

Waarom Blauwwwdruk?

Omdat een nieuwe website professioneel moet zijn, er mooi uit moet zien, optimaal moet presteren en goed gevonden moet worden. 

Daarom staan we voor:

Wat kost een website?

Zoals je kunt verwachten wordt deze vraag ons vaak als eerste gesteld. Echter is het erg lastig zomaar een bedrag te noemen. Vergelijk het met de vraag: “Wat kost een huis?”. Een makelaar zal eerst je wensen met je overleggen en daarnaast heb je zelf ook een idee wat je ongeveer wil en kan besteden. Wat betreft een website is dit niet anders. Daarom bespreken we eerst je wensen en het budget dat je voor je website wilt vrijmaken. Op basis daarvan halen we alles uit de kast om jouw droomwebsite te realiseren, die hierbij aansluit.

Uiteindelijk is er voor ieder ‘realistisch’ budget een website te bouwen. Wanneer je echter gouden kranen in je badkamer wilt, moet je wel rekening houden dat het meer gaat kosten. Dit geldt ook voor de feature en design wensen die je voor jouw website hebt.

Waar moet ik nog meer aan denken?

Jazeker, een website heeft kan alleen optimaal functioneren wanneer je:

– Goede hosting hebt. Hosting vormt de fundering voor je website. Wanneer deze rammelt, dan stort je hele huis in. Voor hosting geldt de gouden regel dat goedkoop altijd duurkoop is. Dit betekent niet dat goede hosting heel duur moet zijn. Samen met jou bepalen we de perfect passende hosting, zonder dat je hiervoor teveel moet betalen. Lees meer…

– Goed onderhoud pleegt. Dit kost voornamelijk veel tijd en kennis. Wanneer je dit niet doet loop je risico op fouten (bugs) in je website, vertragingen en in het ergste geval kan je website zelfs gehackt worden. Wij kunnen dit voor je uit handen nemen, zodat jij je zorgeloos kan richten op je doelgroep. Lees meer…

Een greep uit onze websites

Een nieuwe website of webshop laten bouwen? Hieronder een aantal klanten die we aan een nieuwe professionele website hebben geholpen. Onze experts helpen met de vertaling van jouw idee naar het digitale canvas

Centrum Seksueel Geweld

GOODHUNT.

Nespresso

Meer weten?

Een nieuwe website is niet iets waar je snel een beslissing over hoeft te nemen. Zeker wanneer je nog veel vragen hebt. We denken graag met je mee en helpen je met keuzes die passen bij je wensen en je budget.