Fundeals

Custom design, webshop ontwikkeling en volledig wordpress onderhoud

Over dit project

Full service online marketing aanpak voor een B2C deal platform

Fundeals is een deal platform voor B2C ondernemers. Zij kunnen zich aanmelden voor het platform en eigen Fundeals plaatsen, tegen een kleine commissie.Waar andere webbouwers er niet uitkwamen met de opdrachtgever, heeft Blauwwwdruk het project van begin tot eind begeleid en een prachtig platform neergezet dat ook nog eens verkoopt.

De opdracht

De klant wilde een platform waar ondernemers een deal kunnen plaatsen, om zo hun product of event onder de aandacht te brengen. Na enkele minder succesvolle pogingen met andere webdevelopment partijen, kwam Paul uiteindelijk bij Blauwwwdruk terecht. 

 

In de eerste plaats hebben we onderzocht of het mogelijk was om de reeds door anderen geschreven code te herschrijven. Dit bleek helaas meer werk dan van vooraf aan beginnen. 

Samen met de opdrachtgever hebben we vervolgens een uitgebreid plan opgesteld met meerdere opties. Hieruit kwam een MVP aanpak naar voren, waarbij we zo snel mogelijk toe zouden werken naar een platform dat in de basis doet wat het moet doen; Fundeals verkopen.

Een succesvolle webshop
Sleutel tot succes

Onze aanpak

Na enkele virtuele scrum sessies met Paul hebben we een prioriteitenlijst opgesteld met technische specificaties en user stories, waarbij we in eerste instantie de focus hebben gelegd op de belangrijkste functionele eisen. 

 

Met ons Agile aanpak konden we door onze wekelijks iteraties nieuwe features opleveren aan de opdrachtgever. Daarbij behielden we de flexibiliteit om tijdig bij de sturen naar behoefte van de (veranderende) wensen van Paul. 

 

Zo evolueerde het platform tot wat het nu is. Een deal platform dat aan de wensen van de opdrachtgever voldoet, zonder dat het budget overschreden werd.

Het resultaat

Er is een marketing campagne gestart om het nieuwe dealplatform onder de aandacht te brengen. Inmiddels hebben enkele tientallen ondernemers zich aangemeld voor het platform en hun aantal is nog steeds groeiende. Ook de eerste deals zijn inmiddels verkocht, waardoor het platform zijn waarde bewijst. 

 

Blauwwwdruk verzorgt ondertussen de webhosting en verricht WordPress onderhoud aan de website, zoals het proactief updaten van de WordPress core en het bijwerken van plugins. Hierdoor heeft Paul hier geen omkijken naar en kan hij zich focussen op het verkopen van deals. 

Iteraties
0
Issues solved
0
Koppen koffie
0
Paul Verschoor
Eigenaar fundeals.nl
Lees verder
"De werkwijze van Blauwwwdruk is super fijn en overzichtelijk, hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en wanneer welke werkzaamheden worden opgepakt. De heren denken echt met je mee en geven hierin goede adviezen met leuke uitspraken zoals: First make it work, then make it pretty! Ik raad Blauwwwdruk aan bij iedereen die op zoek is naar een professionele website en onderhoud!"
Logo ABN AMRO
csg logo dark
Centrum Seksueel Geweld
Logo Greenberry paars
cropped soliede logo RGB 1 1
Logo
bright alley bedrijfslogo e1635431480305
Klein Media logo
Logo fundeals
Forty logo e1635431666699
Logo bnbbeheerder

Wat onze klanten over ons zeggen

Juriijn Olie
Juriijn Olie
Directeur soliede.nl
Lees verder
"Wij maken al enige tijd met veel tevredenheid gebruik van het onderhoud- en supportpakket van Blauwwwdruk. Ik vind het zeer prettig dat zij onze website up-to-date houden en dat we maandelijks een statusupdate van Blauwwwdruk ontvangen. Ik hoef me nergens zorgen over te maken, omdat ik weet dat mijn website in goede handen is."
Muriel Homburger
Muriel Homburger
Eigenaar murielmakelaardij.nl
Lees verder
"Ik ben superblij met mijn nieuwe Webpagina van Blauwwwdruk, ze zijn helder, duidelijk, snelle communicatie, komen met goede ideeën en oplossingen. Echt een aanrader! groetjes Murielmakelaardij.nl"
Joost van Donk
Joost van Donk
Eigenaar meubelwerf.nl
Lees verder
"De mannen van Blauwwwdruk hebben een compleet nieuwe website voor mij gemaakt. Samen hebben we nagedacht over een ontwerp en gedurende het gehele proces ben ik meegenomen in welke stappen er werden genomen en waar we in het proces zitten. Er was altijd ruimte voor vragen waar met veel geduld een duidelijk antwoord op werd gegeven. Erg blij met het resultaat! Bedankt!"
Ellen de Ruiter
Ellen de Ruiter
Communicatieadviseur voor Centrum Seksueel Geweld
Lees verder
"Ik ben heel blij met de mannen van Blauwwwdruk. Ze denken met je mee, zijn fijn én vlot in het contact en verhelpen problemen in een handomdraai. Kortom: heel prettig om mee samen te werken."
Paul Verschoor
Eigenaar Fundeals
Lees verder
"Ik ben heel blij met de mannen van Blauwwwdruk. Ze denken met je mee, zijn fijn én vlot in het contact en verhelpen problemen in een handomdraai. Kortom: heel prettig om mee samen te werken."
Jasper Leunk
Jasper Leunk
Head of Strategy BrightAlley
Lees verder
"Ze pakten het super op, namen initiatief, verwerkten onze feedback en wisten soepel een mooie vloeiende website neer te zetten. Na overdracht hebben we zelf in het CMS teksten en afbeeldingen gefinetuned zoals vooraf afgesproken. Ik zou ze zo weer inzetten voor een volgende website. Dank voor het ontzorgen!"
Bas van Bokhorst
Bas van Bokhorst
Head of Account - Greenberry
Lees verder
"Blauwwwdruk is al jaren een betrouwbare, snelle en professionele partner met een gezond vleugje humor en relativeringsvermogen. Absolute aanrader voor digitale (wordpress) producties."
Rosa Hendrikx
Rosa Hendrikx
User Experience Designer - Forty
Lees verder
"Super fijne samenwerking gehad! Er is veel ruimte voor feedback, makkelijk en snel schakelen en het resultaat is top!"
Maarten Pijpers
Maarten Pijpers
Eigenaar Uitblinkend
Lees verder
"Blauwwwdruk is een fijne partner die weet waar ze het over hebben. Wij zijn erg blij met deze mooie samenwerking."