WordPress onderhoud door dé specialist

Laat de beveiliging en het onderhoud van je WordPress website door onze specialisten regelen voor een gunstige prijs. Waar wacht je nog op? Laat ons het zware werk doen!

Wij maken al enige tijd met veel tevredenheid gebruik van het onderhoud- en supportpakket van Blauwwwdruk.
Ik vind het zeer prettig dat zij onze website up-to-date houden en dat we maandelijks een statusupdate van Blauwwwdruk ontvangen. Ik hoef me nergens zorgen over te maken, omdat ik weet dat mijn website in goede handen is.

Jurrijn Olie

Soliede Opleidingen - www.soliede.nl

WordPress onderhoud & support

Het continu onderhouden, bijwerken en debuggen van problemen van een website geeft de meeste mensen kopzorgen. Daarom zorgen wij graag voor je website zodat jij je kunt richten op waar jij goed in bent.

Een website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Downtime of storingen zijn dan ook desastreus. Wanneer bezoekers op een website komen die niet (optimaal) werkt, dan zijn ze weg, met alle kostbare gevolgen van dien. Wij zorgen er met onze expertise voor dat jouw website altijd up-to-date is en in optimale conditie, zodat jij je zorgeloos kan richten op je doelgroep en geen omzet misloopt.

Onze WordPress onderhoud & support pakketten

Pro

90 / maand
 • Mail & telefoon support (fair use)
 • WordPress theme & plugin updates
 • Bugs oplossen
 • Content wijzigingen
 • Security & malware scan
 • Uptime monitoring
 • Link monitoring
 • Webshop & multi-lingual support
 • Performance monitoring
 • SEO scan
 • API support
 • Multisite support

Start

35 / maand
 • Mail support (fair use)
 • WordPress theme & plugin updates
 • Bugs oplossen
 • Content wijzigingen
 • Security & malware scan
 • Uptime monitoring
 • Link monitoring
 • Webshop & multi-lingual support
 • Performance monitoring
 • SEO scan
 • API support
 • Multisite support

Waarom je (WordPress) website updaten?

Of je nu wilt of niet, een website zul je moeten onderhouden. Net zoals bij een woning zul je met enige regelmaat onderhoud moeten plegen, anders treedt er verval op. Je loopt dan risico op fouten (bugs) in je website, vertragingen en in het ergste geval kan je website zelfs gehackt worden.

Het team van Blauwwwdruk heeft de complexe verhuizing van mijn blog van de vorige host goed begeleid. Het was een zware bevalling geweest, waarbij ik het bijna had opgegeven, maar zij hebben het helemaal opgepakt en nu ben ik heel blij dat ik met een gerust hart bij hen zit met de beste service.
Want kort daarna had mijn website weer update issues die ik zelf niet had kunnen oplossen. Blauwwwdruk had binnen een dag het weer gefixt.
Zeer tevreden en zeker aan te raden 🙂

Lily Tjon

Hashtagbylily

Wat wij doen om je website in topconditie te houden

Standaard zit bij elk van onze support- en onderhoudspakketten het updaten van WordPress core (system), thema’s en plugins.

Maar naast zorgen dat we jouw website up-to-date houden, doen we nog veel meer. Zo heb je bij elk van de pakketten recht op technische support per e-mail en telefoon. We lossen ook eventuele bugs voor je op en helpen je waar nodig met het plaatsen of wijzigen van content (afbeeldingen, logo’s en teksten).

Voor de PLUS en PRO pakketten geldt dat we periodieke malware en security scans uitvoeren, we monitoren de uptime van de website en checken op gebroken links. Ook kun je terecht met vragen over je Woocommerce webshop of multi-lingual website.

Het PRO pakket voorziet tenslotte nog in een periodieke performance en een SEO scan, zodat je alles uit je website kunt halen. Hierbij bieden we ook ondersteuning voor multi-site installaties en API problemen.

Veelgestelde vragen

Er kan altijd wat misgaan wanneer je een WordPress plugin update. Echter wanneer je het niet doet, vergroot je de kans op fouten (bugs), vertragingen en hacks. We raden je aan om dit door een professionele partij te laten doen, zij zijn op de hoogte van eventuele security risks, kunnen het voor je uit handen nemen en bij calamiteiten direct inspringen.

Weten wat wij kunnen betekenen?

In de praktijk komt dit niet vaak voor. Over het algemeen kunnen wij de meeste problemen na een update direct oplossen.

Mocht het ons niet lukken om het probleem direct op te lossen, dan plaatsen wij eerst een backup terug, zodat de website blijft werken. Daarna onderzoeken we de oorzaak en zullen we een voorstel sturen inclusief urenschatting om het probleem alsnog op te lossen.

Het doel van fair use is dat je op een eerlijke manier gebruik kan maken van onze support. Fair use zorgt ervoor dat Blauwwwdruk zich flexibel kan opstellen naar jou als klant en vanuit een ondersteunende positie kan helpen in plaats van een rigide uurtje factuurtje model. Fair use houdt ook in dat je eerlijk dient om te gaan en geen misbruik maakt van aangeboden diensten.

Jazeker, we leggen uit hoe je een plaatje en tekst kunt plaatsen op je website. Ook kunnen we het voor je aanpassen als je ergens niet uit komt. Indien je meerdere afbeeldingen en tekst aangepast wilt hebben valt dit niet binnen het pakket. Dit kunnen we op projectbasis oppakken. Het pakket is bedoeld voor incidentele hulp, waar je niet uit komt.

Nee, we maken gebruik van fair use. Dit houdt in dat we je, daar waar nodig, op een eerlijke manier helpen. Bijvoorbeeld als je een bug ontdekt, een stukje tekst niet kan aanpassen of als je gewoon een vraag hebt. Indien je meer dan gemiddeld gebruik maakt van onze support kunnen we je een andere aanbieding doen, dat meer past bij je support gebruik.

Mocht je meer support nodig hebben, dan kun je tegen voordelig tarief extra uren inkopen. Deze "Add on" is verkrijgbaar vanaf minimaal 5 uur, met een korting van 20% op ons normale uurtarief (normaal: €80 /u. speciaal tarief: €64 /u).

Nee, de functionaliteiten van een webshop zijn vele malen complexer dan bij een gewone website en worden niet ondersteund door een START pakket. Je kan wel gebruik maken van een PLUS of PRO pakket.

We helpen graag! Neem gerust contact met ons op indien je verwacht dat onze pakketten START, PLUS en PRO onvoldoende support voor je bieden. We kunnen dan in overleg een maatwerk SLA pakket voor je opstellen.

Jazeker! We helpen graag iedereen. Wel zijn we dan vaak meer tijd kwijt, omdat het support en onderhoud voornamelijk preventief is. Voorkomen is altijd beter dan achteraf oplossen. Ook krijg je met een onderhoud en support pakket altijd voorrang.

Liever toch geen abonnement? Dan kunnen we de werkzaamheden verrichten tegen normaal uurtarief of middels een prepaid support strippenkaart van 10 uur (10% korting t.o.v. ons normale uurtarief).

Wanneer je echter een supportcontract afneemt, ben je altijd goedkoper uit en bovendien voorkom je de meeste problemen i.p.v. dat we deze achteraf moeten oplossen.

Meer weten?

Wil je het onderhoud aan je website wel uitbesteden, maar heb je nog vragen?

We denken graag met je mee en helpen je bij het kiezen van het juiste pakket.