Is jou website snel genoeg?

Een snelle website is steeds belangrijker. Wij geloven dat veel websites sneller kunnen, daarom bieden wij een GRATIS WordPress optimalisatie rapport aan.

Websitebezoekers stellen snelheid niet alleen op prijs, maar klikken zelfs weg wanneer het laden te lang duurt. Ook Google rekent je af op laadtijden. Hoe sneller je website laadt, hoe beter deze gevonden wordt. Het optimaliseren van de snelheid is dus van invloed op online sales en vindbaarheid. Bovendien is het vaak ook snel op te lossen (binnen 48 uur) én veel kan je zelf doen.

Hoe werkt het?

We maken een scan van je website om te inventariseren of er optimalisatieslagen te behalen zijn. Je ontvangt van ons een rapport met antwoord op de volgende vragen: 

Dit is allemaal volledig gratis en vrijblijvend, omdat we geloven in het opbouwen van langdurige relaties.

Mocht je daarnaast onze hulp willen inschakelen voor het optimaliseren, redesignen of vernieuwen van je website, neem dan even contact met ons op:)

Veelgestelde vragen

Ja de scan is gratis. En gratis betekent ook echt gratis. Je ontvangt het optimalisatierapport per mail.

Je kan veel zelf doen. Dit is echter wel afhankelijk van je technische kennis. We hebben ook een aantal blogs/tutorials geschreven hoe je zelf optimalisaties kan uitvoeren. 

Mocht je er echt niet uitkomen kan je ons altijd inschakelen om te helpen.

Vraag de gratis performance scan aan